Camilla Carnmo kartlägger det litterära sydost

cc001Det är kulturjournalisten Camilla Carnmo som under de närmaste månaderna kommer att kartlägga det litterära sydöstra hörnet av Sverige (se tidigare inlägg). Författare och översättare runt om i Blekinge och Kronobergs län kommer att kontaktas av Camilla Carnmo som vill ställa frågor till dem.
Camilla Carnmo presenterar sig själv som moderator/konferencier/samtalsledare, projektledare, redaktör, utredare, litteraturkritiker, skribent, textgranskare, krönikör och föreläsare.

Hon har läst kulturvetarlinjen vid Lunds universitet: litteraturvetenskap, filmvetenskap, genusvetenskap; journalistik på Fojo. Åren 2000–2012 var hon kulturredaktör på Smålandsposten i Växjö.

2 thoughts on “Camilla Carnmo kartlägger det litterära sydost

 1. Hej Ingemar – och alla andra –
  tack för presentationen!
  Får tillägga att det inte ingår i min vanliga vokabulär att kommunicera med långfingret… Men åt de som vill inskränka vår yttrandefrihet kan det vara på sin plats. Just denna bild var en del av en antirasistisk, antinazistisk kampanj.

  Välkomna att höra av er till mig på tel 0706100968 och mejl ccarnmo@me.com. Jag är stationerad i Växjö men är även på plats i Blekinge där jag är projektledare för Berättarkraft. Jag kommer också att vara i Blekinge under arbetet med litteraturutredningen.
  Kanske ses vi på bokmässan på Eriksberg 6 mars? Hoppas det!
  vänligen
  Camilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *